Als mediator, procesbegeleider en (team)coach helpt Linda Couwenberg (1974)  mensen hun weg te vinden uit conflict en vastgelopen situaties. Dit kunnen problemen in de werksituatie betreffen, of moeilijkheden die zijn gerezen binnen een zakelijke samenwerking of -relatie. Linda is MfN-geregistreerd en als mediator verbonden aan de rechtbank Amsterdam. Linda heeft meerdere specialisatieopleidingen gevolgd, waaronder specialisaties arbeidsmediation, interculturele mediation en systemisch werken in mediation.

Linda is onder meer werkzaam in de financiële sector, zorgsector, hoger onderwijs en non-profit. Als kind van twee culturen kan zij meerwaarde bieden in conflicten waar culturele verschillen een rol spelen. Linda weet zich makkelijk te bewegen binnen verschillende culturen en (h)erkent het verschil in perspectief.  Linda werkt in het Nederlands en in het Engels. Linda heeft een achtergrond in de advocatuur en het bedrijfsleven. Als advocaat specialiseerde zij zich in het insolventierecht en werd zij regelmatig benoemd als curator in faillissementen. Als interim-jurist is Linda jarenlang werkzaam geweest in het bedrijfsleven en de financiële sector. Als mediator houdt Linda oog voor zowel de menselijke als de zakelijke kant van het verhaal. Altijd in die volgorde.

Als coach hanteert zij een oplossingsgerichte werkwijze en werpt zij graag een systemische blik op de situatie. Linda is geaccrediteerd om te werken met Facet5. Facet5 is een moderne en betrouwbare persoonlijkheidsvragenlijst die helpt om persoonlijkheid in kaart te brengen. Facet5 heeft een stevige wetenschappelijke basis en is gebaseerd op de meest recente inzichten rondom de Big Five persoonlijkheidstheorie.

Als trainer verzorgt Linda trainingen op het gebied van leiderschap, effectieve communicatie, onderhandelen en conflicthantering. Linda is vaste trainer voor het Centrum voor Conflicthantering (www.cvc.nl), Human Collective (www.humancollective.nl) en MKLeads (www.mkleads.nl).

Linda is ook intervisor voor advocaten en geregistreerd bij de NOvA (Nederlandse Orde van Advocaten).https://www.advocatenorde.nl/kwaliteitsbevordering/kwaliteitstoetsen/gespreksleider-reviewer-en-begeleider

 

Zie het profiel van Linda Couwenberg op LinkedIn)

couwenberg@mediationkameramsterdam.nl

Een conflict vernauwt je blik. Een goede vraag op het juiste moment kan helpen de aandacht weer te richten op wat wel mogelijk is.
Linda Couwenberg, partner MKA

De partners van MKA

  • Linda Couwenberg

    Als mediator, procesbegeleider en (team)coach helpt Linda Couwenberg (1974)  mensen hun weg te vinden uit conflict en vastgelopen situaties. Dit kunnen problemen in de... Lees meer
  • Willem Meijer

    Willem Meijer (1968) is Executive Director, Supervisor, Executive Coach en Business Mediator. Willem is commissaris bij Euroclear Nederland, België en Frankrijk en Chairman of... Lees meer

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Bel +31 20 7607540, mail naar info@mediationkameramsterdam.nl