Partners

De mediators van de Mediation Kamer Amsterdam (MKA) hebben, vanuit hun achtergrond in de advocatuur en het bedrijfsleven, ruime ervaring in het hanteren van zakelijke conflicten en het begeleiden van onderhandelingsprocessen. Hierdoor kunnen zij snel tot de kern komen en overzien welke zakelijke en commerciële belangen van partijen een rol spelen.

Specialistische kennis op het gebied van conflicthantering en de dynamiek van conflicten maakt dat zij oog hebben voor de communicatieve en persoonlijke aspecten, die ook bij zakelijke conflicten een rol spelen. Professionaliteit, onafhankelijkheid, neutraliteit en warme betrokkenheid staan hierbij centraal.

De partners van MKA staan zelf met beide benen in de zakelijke praktijk. Zij kennen de wereld van hun opdrachtgevers, spreken hun taal en zijn bekend met de specifieke dynamiek die een zakelijk conflict kenmerkt. Dit stelt hen in staat om snel tot de kern van de zaak te komen en het speelveld te overzien.

De partners van MKA zijn onafhankelijk en onpartijdig. Zij voeren hun opdracht uit onder strikte geheimhouding en met volledig respect voor de autonomie van partijen.

Standpunten zijn moeilijk onderhandelbaar, belangen zijn vaak verenigbaar.
Willem Meijer, partner MKA

De partners van MKA

  • Linda Couwenberg

    Linda Couwenberg (1974) is MfN-registermediator en jurist met ruime ervaring binnen de advocatuur en het bedrijfsleven. Als advocaat specialiseerde zij zich in het insolventierecht... Lees meer
  • Willem Meijer

    Willem Meijer (1968) is Executive Director, Supervisor, Executive Coach en Business Mediator. Willem is commissaris bij Euroclear Nederland, België en Frankrijk en Chairman of... Lees meer

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Bel +31 20 7607540, mail naar info@mediationkameramsterdam.nl