Mediation Utrecht

Mediation in Utrecht is bij Mediation Kamer Amsterdam in vertrouwde handen. MKA is een samenwerkingsverband tussen ervaren professionals, waarbij jarenlange praktijkervaring op eigen deelgebieden resulteert in het concreet Hcreëren van een geschikte oplossing voor alle deelnemers.

Mediation Utrecht

Duurzame, concrete oplossing bij een zakelijk conflict

Commerciële en zakelijke belangen spelen mogelijkerwijs een rol in het conflict, wat wordt overzien door onze partners. Mediation in Utrecht zorgt voor een duurzame, concrete en werkbare oplossing voor alle partijen. Gemaakte afspraken worden onder de spreekwoordelijke loep genomen om daadwerkelijk in beeld te krijgen of deze uitvoerbaar zijn, zonder afbreuk te doen aan de duurzaamheid van de oplossing.

Soms kan een zakelijk meningsverschil uitmonden in conflict.

Aandachtsgebieden

Mediation in Utrecht geschiedt op een aantal aandachtsgebieden zoals arbeidsconflicten, conflicten binnen bedrijven, conflicten tussen bedrijven, conflicten tussen vrije beroepsbeoefenaren, fusies, overnames en herstructureringen, financiële conflicten en faillissement- en insolventie gerelateerde kwesties. Mediation Kamer Amsterdam ondersteunt partijen onafhankelijk, onpartijdig en onder stikte geheimhouding.

Als ervaren procesadvocaat weet ik als geen ander wat een impact een juridische procedure kan hebben. Mediation is veelal efficiënter en leidt over het algemeen tot een bevredigender resultaat.
Ayolt Zoer, partner MKA

Samenwerkingsverband

Mediation Kamer Amsterdam is een samenwerkingsverband van zelfstandige professionals met jarenlange ervaring in onder meer de advocatuur, consultancy en de financiële sector.

Contact

Voor meer informatie over mediation in Utrecht kunt u contact opnemen met één van de partners via +31 20 7607540, via ons contactformulier of via info@mediationkameramsterdam.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Bel +31 20 7607540, mail naar info@mediationkameramsterdam.nl