Zakelijke mediation en business mediation

Informeel en vertrouwelijk, dat geldt voor zakelijke mediation en business mediation bij geschillen. Mediation Kamer Amsterdam biedt onpartijdige ondersteuning voor alle partijen, waarvan belangen gericht zijn op het algehele onderhandelingsproces. Als onafhankelijke en onpartijdige derde heeft de zakelijke mediator de taak om effectief te sturen op de communicatie en de onderhandeling.

Concrete business mediation

Bij zakelijke mediation wordt er in een relatief korte tijd een passende oplossing voor alle deelnemende partijen gevonden. Deelnemende partijen worden met de juiste begeleiding in staat gesteld om dit in afzienbare tijd te creëren. Hiermee wordt er een einde gemaakt aan een conflict.
Wanneer u een rechtsgang en een langdurig proces wilt voorkomen, is business mediation de uitgewezen oplossing voor een concrete onderhandeling.

Duurzame conflictoplossing

Partijen nemen vrijwillig deel aan zakelijke mediation, waardoor deze wijze van bemiddeling een hoog slagingspercentage heeft. Partijen geven doorgaans meer ruimte tot onderhandeling en zijn daarnaast meer bereid tot onderhandeling. Dit geeft vooruitzicht op een werkbare en effectieve oplossing van uw zakelijke conflict. Wanneer er een oplossing bereikt is worden – in overleg met adviseurs van alle deelnemende partijen – afspraken vastgelegd op gedegen wijze.

Een conflict vernauwt je blik. Een goede vraag op het juiste moment kan helpen de aandacht weer te richten op wat wel mogelijk is.
Linda Couwenberg, partner MKA

Onder strikte geheimhouding

Mediation Kamer Amsterdam is onpartijdig, onafhankelijk en concreet en fungeert als zakelijke mediator onder strikte geheimhouding. Ons samenwerkingsverband tussen professionals bundelt expertise en ervaring, wat resulteert in oplossingsgerichte ondersteuning voor alle deelnemende partijen. Van onze business mediaton kunt u discretie verwachten.

Contact

Wilt u kennis maken met Mediation Kamer Amsterdam of heeft u vragen over zakelijke mediation en business mediation? Neem contact op via +31 20 7607540, vul het contactformulier hieronder in of stuur een e-mail naar info@mediationkameramsterdam.nl. Wij nemen spoedig contact met u op.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Bel +31 20 7607540, mail naar info@mediationkameramsterdam.nl